Συχνές Ερωτήσεις

Eλπίζουμε να καλύψουμε όλες σας τις ερωτήσεις. Εάν υπάρχουν ακόμα απορίες μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Το Μirror PhotoBooth μπορεί να στηθεί είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Χρειαζόμαστε χώρο περίπου 3×5. Λάβετε υπόψη ότι για να στηθεί ο εξοπλισμός σε εξωτερικό χώρο, θα πρέπει το έδαφος να είναι ομαλό και να υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Σημειώστε ότι θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η ενοικίαση υπηρεσιών Mr PhotoBooth ξεκινάει από τις 3 ώρες. Για κάθε επιπλέον ώρα, υπάρχει επιπλέον κόστος

H εκτύπωση της Φωτογραφίας γίνεται σε διαστάσεις 10×15 εκατοστά.
Στην εκτύπωση μπορεί να αναγράφεται οτιδήποτε επιθυμείτε (όνομα του ζευγαριού, τοποθεσία, ημερομηνία κτλπ). Χρησιμοποιούμε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας για την καλύτερη δυνατή χρωματική απόδοση των φωτογραφιών.

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα πριν την κράτηση. Στη συνέχεια, για να πραγματοποιηθεί η κράτηση της ημερομηνίας σας, απαιτείται η προκαταβολή του ποσού των 100 ευρώ και η  εξόφληση του υπολοίπου γίνεται αμέσως μετά το πέρας των υπηρεσιών μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και να πληρώσετε με μετρητά.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Μακεδονίας. Ενδέχεται να υπάρχουν έξοδα μεταφοράς όταν πρόκειται να μετακινηθούμε εκτός Θεσσαλονίκης. Παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή να σας κάνουμε μια συγκεκριμένη προσφορά.